Effie

Az Effie-ről

Az Effie-re a hirdetők és az ügynökségek világszerte, mint az iparág egyik legkiemelkedőbb, egyedülálló elismerésére tekintenek, amely díjazza a sikeres és hatékony marketingkommunikáció minden formáját. 1968 óta az Effie megnyerése a teljesítmény globális szimbólumává vált, világszerte több mint 40 országban rendezik meg a versenyt.

Az Effie a hatékony marketing megvalósításának és megvalósítóinak megmérettetése.

Az Effie elsősorban hatékonysági díj, az adott piacon bizonyított eredményeket vizsgálja és értékeli. A kreatív megvalósítás az Effie-folyamat részeként jelenik meg és a zsűritagok is ekként értékelik.

Az Effie célja az olyan, sikeres, hatékony marketingkommunikációs aktivitások és megoldások elismerése, amelyek az adott piaci környezetben maximálisan beváltották a hozzájuk fűzött reményeket: bizonyítottan teljesítették, sőt meghaladták az eredetileg kitűzött, világosan meghatározott célokat. A pályázatok értékelése elsősorban a célokkal szembeni teljesítmény objektív bizonyítékain alapul.

Mivel egy márka sem épülhet és maradhat sikeres az ügyfél és az ügynökség közti kiegyensúlyozott együttműködés nélkül, fontos, hogy a pályázat erre a harmonikus kapcsolatra is bizonyítékul szolgáljon.

Támogatók, együttműködő partnerek

AWARDING IDEAS THAT WORK ®
© Effie Worldwide, Inc. All Rights Reserved. Effie is a registered trademark / service mark of Effie Worldwide, Inc.
MAKSZ     IAA
X
Szöveg