Effie

Formai követelmények

A nevezési kérdések megválaszolásakor színeket kizárólag az ábrákon és grafikonokon lehet használni.
Logók (csak a nevezést benyújtó márkáé/ügyfélé), színek és képi elemek csak az ábrákon és a grafikonokon szerepelhetnek.

Ne jelenítse meg versenytársak logóját vagy munkáját.
Ezeket sem a nevezési kérdésekre adott válaszokban, sem a kreatív videóanyagban nem lehet feltüntetni. Semmilyen ügynökség nevét ne adja meg a pályázati anyagban vagy a kreatív anyagokban.

Képernyőmentések, képek és más képi elemek nem jeleníthetők meg a nevezési kérdésekre adott válaszokban.
Ezeket a kreatív videóanyagban kell bemutatni. A kérdésekre adott válaszokban ne jelenítsen meg semmilyen grafikai vagy képi elemet (kivéve, ha ábra/grafikon részét képezik).

Minden kérdést válaszoljon meg.
Ha egy kérdés nem alkalmazható az adott munkára, közvetlenül a kérdés alatt jelezze. Egy kérdést sem hagyhat megválaszolatlanul.

Vegye figyelembe a maximális szó- és karakterszámokat.
A zsűri értékeli a tömörséget és az érthetőséget. A szószámra/karakterszámra vonatkozó konkrét korlátozások az adott kérdés leírásában találhatók.

Ügyeljen a kreatív videóanyagokra vonatkozó szabályok és időbeli megkötések betartására.
A versenytársak logóját és kreatív munkáját sem a nevezési kérdésekre adott válaszokban, sem a kreatív videóanyagban nem lehet feltüntetni.
Az Effie-re leadott pályamunkák mindegyike legfeljebb 2 perc hosszúságú kreatív videóanyagot tartalmazhat (minimális hossz nincs megszabva). A pályázóknak emellett minden, a részvételi szabályzatban megadott, a kreatív videóanyagra vonatkozó szabályt (pl. eredmények bemutatásának tilalma, fókusz a kreatív alkotáson, versenytársak logójának/munkájának bemutatására vonatkozó tilalom) is be kell tartaniuk.

Eseménynaptár

2018. évi Effie döntőbe jutott alkotásainak rövid összefoglalói: letöltés

Támogatók

Együttműködő partnerek

AWARDING IDEAS THAT WORK ®
© Effie Worldwide, Inc. All Rights Reserved. Effie is a registered trademark / service mark of Effie Worldwide, Inc.
MAKSZ     IAA
X
Szöveg