Effie Awards

Formai követelmények

  1. A nevezési dokumentációban feltett kérdések megválaszolásakor színeket kizárólag az ábrákon és grafikonokon lehet használni.
  2. Logók (csak a vonatkozó márkáé/hirdetőé), színek és képi elemek csak az ábrákon és a grafikonokon szerepelhetnek.
  3. Ne jelenítse meg versenytársak logóját vagy munkáját! Ezeket sem a nevezési kérdésekre adott válaszokban, sem a kreatív anyagokban nem lehet feltüntetni.
  4. Semmilyen ügynökség nevét ne adja meg a pályázati anyagban vagy a kreatív anyagokban, összefoglalóban.
  5. Képernyőmentések, képek és más grafikai/képi elemek nem jeleníthetők meg a nevezési kérdésekre adott válaszokban, kivéve, ha ábra/grafikon részét képezik.
  6. Minden kérdést válaszoljon meg! Ha egy kérdés nem alkalmazható a nevezés tárgyát képező aktivitásra, azt közvetlenül a kérdés alatt jelezze. Egy kérdést sem hagyhat megválaszolatlanul.
  7. Vegye figyelembe a maximális szó- és karakterszámokat! A zsűri értékeli a tömörséget és a világos, átlátható, érthető bemutatást, fogalmazást. A szavak/karakterek számára vonatkozó konkrét korlátozások az adott kérdésnél találhatók.
Eseménynaptár
Szeptember 24. 10.00-10.45
Webinarium: részletek
Szeptember 29. 10.00-10.45
Webinarium: részletek
September 23-24
for Ideas That Work®: 2020 Leadership Summit & Awards Celebration UK, a virtual event recognizing the best of our industry. Hear from Javier Meza, Ann Mukherjee, Dino Myers-Lamptey & more. Free to attend. For the full program and to register: http://ow.ly/dKEb50BaJ7Z
The latest Effie Report
released by Effie U.S. & Ipsos, finds disruption as key theme to #effective campaigns. The Report, which analyzed entrant and winner data from the 2019 U.S. competition, provides highlights, trends and practical examples of effective marketing best practices across Effie’s 4-pillar framework. Read the report here: http://ow.ly/s1JK50BbUwt
2020. október 30. 12:00
Nevezési határidő

Effie Awards Hungary 2019 Évkönyv: letöltés

Effie Awards Hungary 2019 Platina/Arany/Ezüst/Bronz díjas alkotások: letöltés

Feliratkozás

Hírek, aktuális információk a 2020-as versenyről első kézből, elsők között.

Digital hungary
onbrands

Támogatók

TV2 Csoport

Együttműködő partnerek


AWARDING IDEAS THAT WORK ®
© Effie Worldwide, Inc. All Rights Reserved. Effie is a registered trademark / service mark of Effie Worldwide, Inc.
MAKSZ     IAA
X
Szöveg